dec202101

Vi håber på en stor juleindsamling, så vi kan uddele fødevarepakker i alle de lande, vi arbejder i, skriver generalsekretær Bo Wallenberg i denne appel.

Mens vi i Norden tænker på al den julemad, vi skal købe og lave, og hvordan vi skal kunne nå at spise al den mad, er der nødlidende mennesker i fattige lande, der spekulerer på, om de overhovedet kan give deres børn mad!

Children’s Mission har altid haft en tradition for at hjælpe fattige familier med at fejre en værdig jul ved at uddele fødevarepakker og give julegaver til børnene.

I pandemitider dør flere mennesker i fattige lande af sult end af selve pandemien. Den lille indkomst, de havde som dagarbejdere, blev revet fra dem, da pandemien lukkede landet, og nu står sulten for døren.

I år føles det derfor ekstra vigtigt at skaffe penge til mad til disse sultne familier. Vi håber på en stor juleindsamling, så vi kan uddele fødevarepakker i alle de lande, vi arbejder i. Ved at give en gave er du med til at give mæthed og juleglæde til disse nødlidende familier. En fødevarepakke på 10 kilo koster omkring 100 kr.

Med venlig hilsen
Bo Wallenberg
Generalsekretær

Støt via:
MobilePay: 80 574
Giro: 921-6464
Bank: Nordea, Søborg Afdeling, Reg. nr.: 2256, Konto nr.: 6445 550 599