Uddannelse er en nøgle til bæredygtig forandring og udvikling. Derfor arbejder Children’s Mission på at gøre skolegang mulig for børn i Bangladesh – et af de fattigste udviklingslande i verden.

Kristne i Bangladesh udgør 0,2 procent af befolkningen og er den fattigste gruppe i landet. Children’s Mission samarbejder med Free Christian Churches of Bangladesh og Agape Social Concern, som har et stort arbejde blandt fattige mennesker i landdistrikterne.

Geder og køer

Children’s Mission arbejder for at styrke fattige familier mulighed for at blive selvforsynende, blandt andet ved at uddele geder og køer. Familierne bliver uddannet i, hvordan man tager sig af dyrene, og hvordan man sælger mælk, kid og kalve for at få en indkomst til familien. Gederne og køerne, der betales via Children’s Missions webshop, har betydet store forandringer og en helt ny hverdag for mange familier. Indtægterne fra dyrene betyder, at forældrene kan give deres børn mad og betale deres skolegang.

Skolegang

Sammen med Free Christian Churches of Bangladesh hjælper Children’s Mission 3.000 elever i 40 lektiehjælpsskoler. På hver skole er der to lærere, der hjælper eleverne med at gennemføre deres studier hver hverdag. Eleverne går på offentlige skoler, men da klasserne er store, og fordi det kan være svært for børn fra lavere sociale klasser at få hjælp i skolen, har de også brug for støtte til lektier. Da elevernes forældre ofte er analfabeter, har de svært ved at hjælpe deres børn med deres studier.

Giv en gave!