Et testamente er noget af det mest personlige der findes. Hvis du vælger at testamentere til Children’s Mission, vil din gave blive modtaget med stor tak, og vi lover at administrere din gave sådan, at både du, vi og Gud kan være stolte.

Når du skriver et testamente, bestemmer du og ingen andre, hvad der skal ske med dine ejendele efter din død.

Gaver, der er testamenteret til Children’s Missions arbejde, er, da vi er en godkendt humanitær organisation,  fritaget for boafgift til staten.

Har du ikke et testamente?

  • Tal med en advokat. Advokaten sørger for, at dit testamente oveholder de lovmæssige krav og sikrer samtidig, at testamentet skræddersyes dine ønsker og behov.
  • Når du sammen med advokaten har udformet testamentet, skal det underskrives hos notaren.

Har du et testamente?

  • Kontakt en advokat – det behøver ikke være den samme advokat, som tidligere har hjulpet dig med at oprette testamentet. Advokaten kan, med udgangspunkt i dit gamle testamente, lave de ændringer eller tilføjelser, som du ønsker.

 

Vi hjælper og rådgiver også gerne med at oprette et testamente, hvori Children’s Mission er betænkt – eventuelt med bistand af CHILDREN’s Missions advokat.

Du er velkommen til at kontakte Children’s Mission på 53 53 73 04 eller sende en mail til info@childrensmission.dk. Så vil du blive kontaktet.