dec201517

Flygtningeboern-webTusindvis af mennesker får lægehjælp i de 35 flygtningelejre, Children’s Mission arbejder i. Gennem en fælles indsats redder vi liv, fortæller missionschef Bo Wallenberg i en julehilsen.

2015 har været et år hvor nøden bogstaveligt stod uden for vores dør og bankede på.

– Ikke siden anden Verdenskrig har vi oplevet så store strømme af flygtninge i Europa. Vores hjerter bløder og vi ønsker at hjælpe mennesker i nød, skriver Bo Wallenberg i sin julehilsen til Children’s Mission’s faddere.

Alle har forskellige roller og opgaver i en sådan kompliceret situation.

– Children’s Mission fokuserer på at hjælpe folk tæt på konfliktens centrum. Sammen med tyske Humedica arbejder vi i 35 flygtningelejre og i flere skoler i Libanon. Behovene er enorme, men gennem en fælles indsats gør vi en stor forskel, og tusindvis af mennesker får lægehjælp hver måned – vores indsats redder liv!, skriver Wallenberg.

Dette er Children’s Missions rolle i hjælpearbejdet. Og energien til det omfattende arbejde, får organisationen fra det kristne julebudskab.

– Midt i al det had og de spændinger som råder, er det vigtigt for os at løfte blikket og følge den stjerne som leder os gennem natten. For mig symboliserer stjernen kærligheden, og den må vi aldrig miste! Det kristne budskab er et budskab om fred, forsoning og tilgivelse, og det er vigtigere nu end nogensinde. Hjælp os med at sprede dette budskab i juletiden!

Bo Wallenberg opfordrer til at donere en julegave til arbejdet  de mange flygtningelejre tæt på konfliktens centrum.

Hent og læs Bo Wallenbergs julehilsen her.