dec201212

Children’s Mission kunne for nylig byde flere børn velkomne til børnebyen Hills of Grace i Rodriguez udenfor den filippinske hovedstad Manila. Børnene er mærkede efter svigt og mishandling. Men nu har de fundet er hjem… 

– Nu har vi otte dejlige små drenge i Børnebyen, fortæller en glad Birgitta Dahl, der leder Children’s Missions arbejde på Filippinerne sammen med sin mand Thord.

Børnebyen ligger i tilslutning til Children’s Missions nye center Hills of Grace i bydelen Rodriguez, hvor mange familier fra Manilas slumkvarterer er genhuset. Børnebyen består af ”familiehuse”, der hver har en mor og far som passer på børnene.

Og børnene har brug for al den omsorg, de kan få. Birgitta Dahl fortæller om de otte drenge, hvoraf de fire ankom kort før Birgitta og Thord rejste hjem til Skåne på juleferie.

– Børnene har uhørt tragiske skæbner og oplysningerne om de enkelte børn er naturligvis fortrolige. Men så meget kan jeg fortælle, at en lille dreng blev efterladt af sin mor ved et busstoppested med løfte om, at hun ville komme tilbage. Men hun kom aldrig, og ingen ved, hvor drengen boede.

– En anden dreng var blevet mishandlet og havde ar på kroppen fra det. Men nu er børnene kommet hjem, slutter Birgitta rapporten på sin blog.