aug202116

Children’s Mission Bangladeshs partner, Agape Social Concern, hjælper sårbare mennesker med at få en uddannelse på kostskolen Home of Peace.

I 2020 fik 504 børn i 1. – 10. klasse skolegang gennem Home of Peace. Alle elever kommer fra dårligt stillede og marginaliserede familier. Børn fra disse områder er i høj risiko for at ende i børnearbejde, børneægteskab og menneskehandel.

Hos Home of Peace får de foruden en gratis uddannelse også nærende mad og kontakt med personale, der går op i deres velbefindende, så de kan føle sig sikre og glade.

– Vores mål er at løfte dårligt stillede mennesker ud af fattigdom gennem forskellige initiativer, såsom gratis skolegang og kurser i syning, computer og jordbrug. Vi ønsker at skabe opmærksomhed om vigtige problemer og tilbyde basal sundhedshjælp og rent vand, siger Albert Mridha fra Agape Social Concern.

I årenes løb har Agape Social Concern nået ud til 110.000 mennesker. 11.000 mennesker har fået en voksenuddannelse, og 21.500 unge har bestået eksamen.