aug202004

Med hjælp fra Children’s Mission har Sophia Belleza i Filippinerne købt en symaskine og er begyndt at fremstille tæpper.

Sophia A. Belleza har seks børn – fire drenge og to piger. To af dem har nu dannet deres egne familier. Sophias mand arbejder som tømrer hos sin bror, når der er arbejde at få.

For nogen tid siden blev han syg i lang tid. Da stod familien pludselig uden indkomst og blev nødt til at låne penge til at leve for.

Sophia er med i Children’s Missions ULE-projekt, der handler om at spare op til at starte egen lille virksomhed. Hun startede et enkelt grillkøkken for at samle penge sammen til børnenes skolepenge. Men det var et trættende job. Hver dag måtte hun stå tidligt op for at købe mad til grillen, og om aftenen blev hun sent færdig, idet hun skulle sælge al den mad, hun havde lavet i løbet af dagen.

Ved hjælp af Children’s Mission har hun nu været i stand til at starte en anden virksomhed. Hun har købt en symaskine og er begyndt at fremstille tæpper. Hun er også kommet i kontakt med et andelsselskab, der hjælper hende med at sælge tæpperne.

Tæppeproduktionen giver hende penge til børnenes skolegebyrer, og nu har hendes mand også været i stand til at genoptage sit arbejde som snedker.