jun202403

Children’s Mission indsamler igen til sommerlejre for børn i familier, der er hærget af krigen i Ukraine.

Siden begyndelsen af ​​vores arbejde i Ukraine for mere end 32 år siden, har vi indsamlet penge til sommerlejre for udsatte børn i Ukraine. Der er nu mere end nogensinde brug for vores sommersatsning, når børnene nu lider så hårdt i krigen og har brug for at opleve noget positivt.

Det skriver generalsekretær Bo Wallenberg i et indsamlingsbrev til ”faddere og livreddere”.

Han oplyser, at sommerlejren i Dubechno vil fungere fuldt ud denne sommer, men at den kun vil være åben for mindre grupper i dagtimerne, da der ikke er noget beskyttelsesrum.

– Vi vil også rejse ud til børnene og deres familier og lave programmer for dem i deres landsbyer. Børnene kan lege, grine, spise, hygge sig og bare være børn. De får tøj og andre ting, som de har brug for, men frem for alt får de at vide, at Jesus elsker dem, og at han ikke har glemt dem.

Rejser og sommerprogrammer kræver meget logistik og indebærer farer.

– Men vi gør det gerne, fordi vi ved, hvor meget det betyder for de krigstrætte børn.

Bo Wallenberg drømmer om at kunne bygge et stort beskyttelsesrum i lejren i Dubechno, så der igen kan samles store grupper af børn.

– Den sommergave, du giver i år, gør det muligt for os at komme ud og besøge børnene og sikre, at mindre grupper af udsatte børn kan komme på vores lejr. Skulle der ske et mirakel med indsamlingen, går vi straks i gang med byggeriet af vores eget beskyttelsesrum!

– Tak for alt, hvad du gør for Children’s Mission, slutter Bo Wallenberg.

Giv en sommergave til krigstrætte børn!

  • MobilePay: 80 574
  • Giro: 921-6464
  • Bank: Nordea, Søborg Afdeling, Reg. nr.: 2256, Konto nr.: 6445 550 599