sep202216

”På syv måneder har vi hjulpet over 300.000 mennesker i Ukraine,” fortæller generalsekretær Bo Wallenberg i en opfordring til at donere. ”Vores hjælp er som et lys i mørket for dette lidende folk,” siger han.

Kære faddere og livreddere!

Krigen i Ukraine fortsætter, og folket lider store nød! Millioner af uskyldige mennesker er på flugt som internt fordrevne i Ukraine eller har søgt tilflugt i et andet land. Children’s Mission er på jorden i Ukraine og har siden krigens første dag gjort en stor indsats for at hjælpe både internt fordrevne og dem, der sidder fast i krigszonerne.

Vi har sendt 29 trailer lastbiler med cirka 23 tons humanitær hjælp i hver trailer. Vi har også sendt penge ned, når det er muligt, så medarbejderne kan købe den hjælp, der er behov for. På syv måneder har vi hjulpet over 300.000 mennesker i Ukraine.

I Children’s Mission vil vi holde ud og stå ved Ukraines side, indtil freden hersker igen. Så går vores arbejde ind i næste fase, hvor vi hjælper med at genopbygge landet.

Vores hjælp er som et lys i mørket for dette lidende folk. Lyset vil altid besejre mørket! Bibelen siger: ”I er verdens lys!” Lad vores lys fortsætte med at skinne i mørket for alle de mennesker, der i dag kæmper for deres liv og deres land i Ukraine. Vi giver dem det håb og det lys, de har brug for i denne svære, mørke time.

Din gave betyder mere, end du nogensinde kan forstå!

Bo Wallenberg, generalsekretær