jan201916

vandkenyaFør måtte Naarots indbyggere drikke snavset vand fra dyrenes vandhuller. Nu har de fået deres egen vandbrønd.

I det nordlige Kenya, ikke langt fra Lokichoggio, hvor Children’s Missions missionærer driver en skole, ligger landsbyen Naarot. Her lever 52 familier under barske vilkår. De har måttet flytte fra deres oprindelige hjem ved grænsen til Uganda, da både dyr og mennesker blev ramt af alvorlig sygdom i området.

Men i Naarot havde de ikke adgang til rent vand. Børn og voksne måtte drikke beskidt vand fra dyrenes vandhuller, og som konsekvens blev mange syge.

Takket være støtte fra givere, har Children’s Missions nu været i stand til at bore en vandbrønd til landsbyen. Boringen er forløbet uden problemer, og brønden giver nu områdets beboere adgang til rent drikkevand. Dermed er deres livsbetingelser væsentligt forbedret.

For nylig besøgte Children’s Missions missionærer KeA og Birgitta Arnlund landsbyen for at tilse projektet. De mødtes med stor taknemmelighed af de lokale.

KeA og Birgitte rådgav desuden indbyggerne om, hvordan de kunne omlægge de stenede jordarealer til marker. I processen vil Children’s Mission støtte med såsæd og undervisning.

Du kan støtte nye vandprojekter ved at give en gave via:
MobilePay: 80 574
Giro: 921-6464
eller Netbank: 2256 Konto: 6445 550 599

Mærk overførslen ”Vandboringer”