jun201917

AndreiAndrei blev forladt af sine forældre ved fødslen og voksede op på børnehjem. Men på Dubechno-lejren blev de andre lejrdeltagere som en familie for ham.

– Jeg er så taknemmelig til alle, som har givet penge til, at jeg og andre børnehjemsbørn kunne komme på lejren, fortæller Andrei, der i dag er 36 år.

 

Forladt på hospitalet
Andrei fik en hård start på livet, da han blev efterladt ved fødslen på grund af sine medfødte spastiske lammelser, også kaldet Cerebral Parese. Siden kom han på børnehjem, og personalet og de andre børn var det tætteste han kom på en familie.
Det var først, da Children’s Mission besøgte børnehjemmet, at han hørte, at han havde en far i Himlen, som elskede ham og aldrig ville forlade ham.

En ny familie
På besøget inviterede Children’s Mission også børnene til at deltage i Dubechnolejren. Siden kom Andrei på sommerlejren hvert år. Han fik mange nye venner og følte sig ikke længere ensom og glemt. Med tiden blev de andre lejrdeltagere og voksne som en familie for ham. Gennem sin kristne tro blev han desuden del af en endnu større global familie.
– Jeg er så taknemmelig til Gud for alt. Han har sendt så mange mennesker, som har hjulpet mig. Tak til alle de mennesker, som har givet penge, så at jeg og andre børnehjemsbørn fra Holovno kunne komme til Dubechno, siger Andrei.

Skomager og far til tre
I dag har Andrei uddannet sig til skomager og fået sin egen familie. Han giftede sig med Nina i 2006, og sammen har de tre børn (se billede). De har købt et gammelt hus, som de har sat i stand med hjælp fra deres kirkefamilie.
– I dag ser min situation helt anderledes ud, fortæller Andrei.
– Nu har jeg et arbejde og alt, hvad jeg behøver. Nu er det min tur til at hjælpe andre og vise dem Guds kærlighed, slutter han.

Vær med til at give mange flere børn et ophold på Dubechno Sommerlejr! Giv en gave via:

MobilePay: 80 574
Giro: 921-6464
eller Netbank: 2256 Konto: 6445 550 599

Mærk overførslen ”Sommerlejr”