nov201926

800 familier på Filippinerne har modtaget nødhjælp fra Children’s Mission, efter jordskælv ødelagde deres hjem.

Den 28. oktober ramte et jordskælv øen Mindanao på Filippinerne. Efter hovedskælvet kom en lang række efterskælv, og regionen blev også påvirket af jordskred og en mindre tyfon.

– Medier rapporterede ikke så meget fra jordskælvet, og vi troede ikke, at skælvet havde gjort så meget skade. Men en af ​​vores medarbejdere kommer fra området, og han kunne fortælle, at i et område var 80 procent af husene blevet fuldstændigt ødelagt, og beboerne manglede mad, husly, tøj og medicin, siger Archie T Flores, der leder Children’s Mission i Filippinerne.

Children’s Mission mission besluttede at gøre en indsats. Personalet pakkede en container fuld af telte, vand, tøj, medicin, hygiejneudstyr, tæpper, myggenet, husholdningsredskaber og fødevarepakker.

Den 16. november ankom hjælpen til området. For at nå de berørte landsbyer kørte Children’s Mission-teamet flere timer op ad bjergene, hvor mange veje var blevet ødelagt af jordskred.

– Røde Kors og de lokale myndigheder var ikke nået til disse afsides landsbyer. Vores hjælp blev meget værdsat. Ikke mindst teltene, fordi en mindre tyfon havde hærget.

Hjælpen fra Children’s Mission var til 500 familier, mens fødevarepakkerne rakte til hele 800 familier. Og mere hjælp er på vej.

– Vi vil fortsætte med at hjælpe folk i disse landsbyer, hvor de fleste af huse er blevet ødelagt. Behovene er store, siger Archie T Flores.

Vil du give en gave til de jordskælvsramte i Filippinerne? Benyt:

  • MobilePay: 80 574
  • Giro: 921-6464
  • eller Netbank: 2256 Konto 6445 550 599