maj202118

En af Children’s Missions vigtige traditioner er vores sommerlejr i Dubechno for Tjernobylbørn og børn fra meget sårbare og fattige familier.

I løbet af året har vi gjort os klar til at tage imod alle de tusinder af børn, der er blevet lovet et par uger i Dubechnos paradis, og vi er endda begyndt at bygge 19 nye soveværelser til børnene.

Men hele verden er vendt på hovedet på grund af pandemien, der raser, og Ukraine er ingen undtagelse. I skrivende stund kan vi ikke vide, om vi får lov til at samle børn i så store antal til sommer. Ukraine ligger langt efter de nordiske lande, når det gælder vaccination, så vi har ikke meget håb, men der er stadig en chance for, at lejren kan afvikles i en eller anden form. Det vi ved med sikkerhed er, at vi ikke skal skuffe alle de børn, der ser frem til deres bedste sommer og glæder sig til at spise sig mætte hver dag, lege, have det sjovt og modtage kærlighed fra kristne mennesker.

Vi vil derfor igen i år lave en stor sommerindsamling for de sårbare børn. Hvis børnene ikke kan komme til lejren, vil vi mobilisere alle kræfter for, at vi kan komme til deres hjem med mad, tøj og slik, men frem for alt med det glade budskab om Jesus og evigheden. Som kristne har vi et håb om, at der vil komme en dag, hvor der ikke længere er tårer eller sygdom, og hvor vi aldrig bliver adskilt fra hinanden igen. I de vanskelige tider, som vi alle lever i nu, er det vigtigere end nogensinde at få dette budskab ud til børn og deres familier.

Men håbet om en fantastisk indsamling!

Bo Wallenberg
Generalsekretær

Se her, hvordan du kan give din gave:

  • MobilePay: 80 574
  • Giro: 921-6464
  • Netbank: Reg. nr.: 2256, Konto nr.: 6445 550 599