apr201718

Loki-uddeling-webTakket være gaver og donationer kan Children’s Mission nu redde liv i det sultramte Kenya. Lokale medarbejdere har netop uddelt pakker med fødevarer til 300 familier.

– Hvor er det vidunderligt med den reaktion, vi fik til på vores opfordring til fødevarehjælp, skriver Kea Arnlund, der er Children’s Missions udsendte i Lokichoggio i det nordlige Kenya.

300 husstande i landsbyen Lotengan Erus udenfor Loke har nu fået mad. Da Children’s Missions medarbejdere Kea og Joseph besøgte landsbyen i sidste uge, opdagede de hvor voldsomt sultkatastrofen havde ramt landsbyboerne.

Næsten alle dyrene var døde, og familierne i landsbyen havde ingen anelse om, hvornår de ville få noget at spise næste gang. Men takket være gaver og donationer har Children’s Mission været i stand til at gøre en forskel.

– Distributionen under Josephs ledelse var fantastisk vellykket, og folk jublede! fortæller Kea Arnlund. – Vores venner i AIM-Air, Joel, Pete og Tija og Fred Omeli stillede villigt op med biler og afhentning.

Dette er kun begyndelsen – mange mennesker har brug for hjælp.

Giv en gave og hjælpe os med at redde flere liv!

Benyt  MobilePay 53 53 73 04 eller Netbank 2256 6445 550 599. Mærk gaven ”Madhjælp”.