sep201510

Syrien-flygtninge-webFlere og flere flygter fra terror i Syrien, og desperationen vokser. Children’s Mission har startet en indsamling og intensiverer arbejdet for at hjælpe så mange som muligt. Er til stede i flygtningelejre i Libanon.

Lige nu øger antallet af mennesker, som flygter fra krig, terror og vold i Syrien. Mange havner i tilfældige flygtningelejre i Libanon. Children’s Mission er til stede og giver sygepleje gennem vores samarbejdspartner Humedica. Men behovet for hjælp øger drastisk, og vi har brug for flere penge for at kunne tilbyde pleje og behandling til flere familier og børn på flugt.

Sammen med Humedica giver Children’s Mission sygepleje til mennesker i 35 flygtningelejre i Bekaadalen tæt ved den syriske grænse. Mange af flygtningene er børn. Vores to sundhedsteam med læger, sygeplejersker og farmaceuter rejser frem og tilbage mellem de forskellige lejre og er den eneste adgang til sygepleje for tusindvis af flygtninge. Hvis alt går vel kan lægerne nå at behandle 3.400 patienter om måneden.

Samtidig vanskeliggøres arbejdet af svære omstændigheder. Det er ikke ualmindeligt, at hele flygtningelejre tømmes og rives ned af det libanesiske militær, fordi de ligger for tæt på den syriske grænse og derfor udgør en sikkerhedsrisiko. Da tvinges flygtningene at flytte over i mindre lejre, som ikke er registrerede, hvilket gør det endnu vanskeligere for hjælpearbejdet.

Men den største udfordring er erkendelsen af, at vi ikke kan hjælpe alle, men kun dem, som vi har midler nok til at hjælpe. Blot i Bekaadalen bor over 400.000 flygtninge og det er smerteligt at måtte erkende, at midlerne ikke rækker til.

Derfor behøver vi din hjælp – din gave gør en forskel for mennesker i stor nød. Hjælp os med at hjælpe flere.

Har du VISA-kort kan du donere online på vores svenske hjemmeside her.