dec201814

eLearning-webChildren’s Missions administrationsomkostninger holdes på omkring samme niveau som Røde Kors og UNICEF. Men indsamlingsomkostningerne er væsentligt lavere, viser opgørelse.

Givarguiden.se er en svensk hjemmeside, der vurderer velgørende organisationer og rådgiver deres givere. De har nu gransket Children’s Missions indsamlings- og administrationsomkostninger og offentliggjort resultaterne på deres hjemmeside.

Heraf fremgår det, at Children’s Mission har lave omkostninger. Udgifterne holdes på et minimum, og det betyder, at langt størstedelen af de donationer organisationen modtager, går direkte til modtagerne.

For hver 100 kroner organisationen modtager, går 85 kroner direkte til formålet. Children’s Mission holder sig dermed inden for samme rammer som andre anerkendte nødhjælpsorganisationer. Hos Børnefonden er tallet 83 kroner, hos Røde Kors 87 kroner og hos UNICEF 89 kr.

Når det kommer til indsamlingsomkostninger ligger Children’s Missions udgifter en hel del under de samme organisationer. Hos Børnefonden koster det nemlig 16 kroner at indsamle 100 kroner, hos Røde Kors 23 kroner og hos UNICEF 10 kroner. For Children’s Mission er tallet helt nede på 7 kroner for hver 100 kroner, der indsamles.

Graf for omkostninger - stor
Children’s Mission har i forbindelse med undersøgelsen modtaget Giverguidens kvalitetsstempel og er optaget på deres grønne liste over økonomisk ansvarlige og transparente velgørenhedsorganisationer.

Læs mere om Giverguidens arbejde og organisationernes økonomi på deres hjemmeside: www.givarguiden.se