sep201707

Bangladesh (3)Høsten er ødelagt – Hungersnøden venter. For 100 kroner, kan du brødføde et barn i to måneder.

Children’s Missions skole Home of Peace er oversvømmet! Kraftig monsunregn og oversvømmede floder har ført til den største oversvømmelses-katastrofe i Bangladesh i årtier. Vandet strømmer ind i skolen og over alle skolens afgrøder, så alle afgrøder rådner.

Nu er skolen nødt til at købe mad udefra. Fordi afgrøderne er blevet ødelagt i hele regionen, er det nødvendigt at importere dyr mad fra udlandet, og derfor er fødevarepriserne straks steget med over 30 procent.

Home of Peace er en kostskole for 400 børn fra landets mest sårbare minoritet, den kristne befolkning. I det muslimske Bangladesh er kun 0,2 procent af befolkningen kristen, og de ender i bunden af den sociale rangstige. Mange er analfabeter og modtager de laveste lønninger i samfundet.

Her griber Children’s Mission ind og giver børnene en ny chance. I skolen får børnene tre måltider om dagen og en uddannelse, der forandrer deres liv. Gennem skolen opbygger vi en ny generation.

Men nu trækkes tæppet væk under Home of Peace, og skolens elever har brug for vores hjælp. Vi beder om ekstra hjælp til de katastroferamte i Bangladesh, så de kan dække de øgede fødevareomkostninger og desuden købe nye frø og genplante skolens afgrøder.

Jeg appellerer til dig fra dybet af mit hjerte: Vær en redningsklippe i midt oversvømmelsen, og hjælp børnene i Home of Peace! For 100 kroner kan du betale de ekstra madomkostninger for et barn i to måneder.

Med venlig hilsen
Bo Wallenberg
Generalsekretær

Du kan give din gave her:
Mobile Pay: 53 53 73 04
Girokort: 921-6464
Netbank: Reg. nr. 2256 Konto nr. 6445 550 599