jan201315

Minusgrader på Frederiksberg opleves mest som et hurtigt overstået ubehag, men for de fattigste i det nordvestlige Bangladesh er det i øjeblikket dødelig alvor.

I øjeblikket er det koldere i Saidpur end på Frederiksberg og mange mennesker er døde som følge af kulden.

Som en af de få skandinaviske organisationer i området, vælger Children’s Mission Danmark, som arbejder i området sammen med vores svenske søsterorganisation, at yde akut hjælp.

Som en af de få skandinaviske organisationer i området, vælger Children’s Mission Danmark, som arbejder i området sammen med vores svenske søsterorganisation, at yde akut hjælp. Nød og død venter desværre ikke.
Vi har personale i området og i bogstaveligste forstand kan 25 kr. rede liv, udtaler Childrens Missions daglige leder Henning Geertsen.
I området omkring byen Saidper i det nordvestlige Rangpurdistrikt bor mange fattige i simple huse bygget at ler, ofte kun med lidt stof eller et tæppe som yderdør. Men når temperaturen falder til under 3 minusgrader er dette ikke nok til at holde kulden ude, en kulde som, myndighederne i Bangladesh siger, er den værste siden 1968.
I første omgang vil vi hjælpe ca. 8000 børn og deres familier med varmt tøj og tæpper, til en samlet udgift af ca. 85 000 kr. udtaler Henning Geertsen. Det koster under 25 kroner at hjælpe et barn og vi kan gøre det meget hurtigt. Ved at købe tøjet og tæpperne lokalt, hjælper vi området økonomisk, samtidigt med at det både er hurtigst og billigst.

Vi behøver vi din gave for at kunne hjælpe så mange som muligt. Det koster kun 150 kr. at hjælpe seks børn.
Betal direkte via vores hjemmeside http://www.childrensmission.dk/stot-online/ eller ved at sende en sms: kulde til 1414
… så giver du en gave på 150 kr. til katastrofearbejdet. ( pris + alm. Sms takst trækkes på mobilregningen ) Frederiksberg den 15. januar 2013