nov201822

ulDet bliver en intens jul for Children’s Mission i Ukraine. Planen er at arrangere mellem 350 og 400 julesamlinger og nå ud til over 30.000 mennesker med en julehilsen, der vil vise, at nogen tænker på dem og ønsker at give dem en julegave eller en madpakke.

Lyudmila Lonyuk, som leder arbejdet i Ukraine, er en nøgleperson i planlægningen af juleinitiativet. 
– Sammen med lokale kirker planlægger vi at distribuere 4.000 fødevarepakker i syv regioner i Ukraine. Jeg kan godt lide at samarbejde med kirkerne, så vi ikke går glip af den største julegave: Jesus, fortæller hun og tilføjer:
– Alene i vores kirke har vi to store møder, hvor vi når omkring 600 udsatte børn. Vi samarbejder også med sociale myndigheder, skoler og børnehaver, og vi rejser ud til fattige landsbyer og uddeler madpakker.

Children’s Mission vil også uddele næsten 4.000 julegaver til udsatte børn. Det er gaver, der både kommer fra Children’s Missions givere og den tyske hjælpeorganisation Humedica.

Sidste jul sørgede Children’s Mission for, at patienterne på flere hospitaler fik et ordentligt julemåltid. Sådan bliver det også i år. Children’s Mission arrangerer julemiddage på fem forskellige hospitaler, samt på flere børnehjem og rehabiliteringshjem.
– Det var så værdsat sidste jul! Folk var så taknemmelige! Unge fra kirkerne besøgte samtidig sygehusene og sang julesange for patienterne, fortæller Lyudmila Lonyuk.

I forbindelse med julen, afholdes der også hundredvis af julefester. Lyudmila Lonyuk fortæller, at de holder mellem 350 og 400 julefester, hvor de uddeler mellem 5.000 og 7.000 fødevarepakker. Der vil også være julefester i ni forskellige fængsler.
– Vores opgave er at tilrettelægge, og så håber vi, at Gud vil sørge for, at vi får penge til arbejdet gennem alle de vidunderlige givere, som Children’s Mission har, afslutter Lyudmila Lonyuk.