maj202322

Children’s Mission opfordrer til at samle ind til traumatiserede børn i Ukraine, der nu er både sultne og trætte af krig.

Generalsekretær Bo Wallenberg skriver:

Normalt handler vores sommermail til jer givere om nødlidende børn i Ukraine, som kommer på vores fantastiske sommerlejr. I år vil det være næsten umuligt at få nogen børn dertil, fordi vores lejr kun ligger ti kilometer fra grænsen til Hviderusland, og soldater på begge sider af grænsen forbereder sig på mulige angreb og kampe. Jorden er stærkt mineret, og ingen ved, om der bliver krig mellem landene, og hvad der vil ske, når jorden tør op, og kampvogne, flyvemaskiner og raketter kan angribe.

For at samle større grupper af børn skal der være beskyttelsesrum til alle, og det byggede vi ikke på vores sommerlejr, for hvem kunne i deres vildeste fantasi forestille sig en krig på dette paradisagtige sted?

Vi ved dog med sikkerhed, at flere børn end nogensinde har brug for vores hjælp. Når de ikke kan komme til os, kommer vi til dem, hvor end de er. Det kan være i flygtningelejre, på krisecentre, hospitaler, skoler og i hjemmene. Børnene er krigstrætte, traumatiserede, sultne og har brug for al vores kærlighed og omsorg!

Derfor appellerer jeg fra dybet af ​​mit hjerte til at give en generøs gave til krigens børn i Ukraine.

Se her, hvordan du kan støtte:

  • MobilePay: 80 574
  • Giro: 921-6464
  • Bank: Nordea, Søborg Afdeling, Reg. nr.: 2256, Konto nr.: 6445 550 599