feb202314

Kære faddere og livreddere!

Intet gør mig så ked af det, bedrøvet og vred, som når uskyldige børn kommer til skade. Det gælder især, når syge mennesker hensynsløst udnytter sårbare børns situation til seksuelle formål. Siden begyndelsen af ​​vores arbejde har Children’s Mission gjort alt, hvad vi kunne for at redde disse børn.

Asien er særligt hårdt ramt af denne udnyttelse af børn, og i alle asiatiske lande, hvor Children’s Mission arbejder, eksisterer problemet – Filippinerne, Thailand, Bangladesh og Pakistan. Sammen med vores partnerorganisationer forsøger vi på alle måder at modvirke dette og hjælpe børnene.

Pandemien og krigen i Ukraine har øget fattigdommen og også udnyttelsen af ​​børn. Først var vi glade, da der blev lukket ned, så børnene kunne flytte væk fra sexklubberne og hjem til deres familier. Men snart så vi en lavine af online seksuel udnyttelse af børn i stedet. Filippinerne er særligt hårdt ramt.

Nu er nedlukningen forbi, og mange af disse børn må tilbage til sexklubberne, medmindre vi kan hjælpe familierne med arbejde, skolepenge og penge til mad. Vi hjælper allerede mange fattige og udsatte familier, men situationen er akut, og vi er nødt til at gøre mere. Derfor beder jeg om en ekstra gave til dette vigtige arbejde!

Med håb om god respons!

Bo Wallenberg
Generalsekretær

Her kan du støtte!

  • MobilePay: 80 574
  • Giro: 921-6464
  • Netbank: 2256 6445 550 599