sep201820

Nu er hjælpeFilippinerne jordskred webn på vej til 160 familier – i alt 800 personer – i katastrofeområdet i det nordlige Filippinerne. Området blev i søndags ramt af tyfonen Mangkut, der resulterede i et jordskred, som begravede flere huse.

I tirsdags rejste Anders Ljung fra Children’s Mission i Malmø til katastrofeområdet, Itogon i Banguet-regionen i det nordlige Filippinerne. Med sig havde han to medarbejdere fra Children’s Mission Philippines. Banguet-regionen er det område, der er mest berørt af jordskred efter tyfonen. Det er ikke muligt at nå frem til alle landsbyer endnu, da vejene stadig er lukkede.
– Dette er et ret hårdt ramt område, hvor folk er plaget af tilbagevendende katastrofer. Men dette er den største tyfon i år, og det handler om store mængder mudder og murbrokker. Det er langt fra ovre. Mange vil have det svært i rigtig lang tid, siger Anders Ljung i et interview med den svenske avis ”Dagens Nyheter”.

Children’s Mission har besluttet at hjælpe de 160 familier fra to kommuner, som nu er blevet evakueret efter at deres landsbyer ramlede ned ad bjergskråningerne efter jordskred.

Children’s Missions missionsleder i Filippinerne, Torbjörn Blomqvist, rejser på torsdag til området med tæpper, madrasser, hygiejneartikler og undertøj.

Hjælp os med at hjælpe de berørte familier. Giv en gave gennem Childrens Missions:

MobilePay: 80 574
Giro: 921-6464
eller Netbank: 2256 Konto: 6445 550 599

Mærk overførslen ”Tyfon Filippinerne 2018”. Tak for dit bidrag!