maj202205

Eregae Ekichula løfter glad sin flaske med tre liter madolie, som hun fik af Children’s Mission. Hun er meget glad og taknemmelig og sender tak og velsignelse til alle givere.

Da priserne på madolie er steget på det lokale marked, har hun ikke haft råd til at købe olie.

Eregae var en af ​​mange, der modtog fødevarepakker i Lokichoggio. Udover olie blev der uddelt majs og bønner.

Nyt tøj

Children’s Mission uddelte også nyt tøj og fødevarepakker til ældre kvinder. Det blev en stor overraskelse, fordi de slet ikke havde forventet det. Esther Adou Ekaran var en af ​​mange, der udtrykte sin taknemmelighed og glæde over, at Children’s Mission gennem Ledo hjælper de meget udsatte mennesker i hendes landsby. Hun benyttede lejligheden til at sende en stor tak til alle givere, der har et hjerte for de fattige.

Skolestart og landsbymøder

Lærerne har sammen med andre medarbejdere på Hannah Emuriakin School har for nylig besøgt Lake Turkana, hvor de fik undervisning, der gav dem et kompetenceløft, så de kan give skolebørnene endnu bedre undervisning.

De ældre elever sætter pris på muligheden for at tilegne sig viden gennem de tablets med høretelefoner, som skolen har fået i gave fra en genbrugsbutik.

Udover at være ansvarlig for skoleundervisningen, organiserer Ledo også jævnligt sammenkomster i landsbyerne omkring Lokichoggio, hvor evangelisten Bernard Ekiru deler Guds ord. Mange landsbyboere kommer for at lytte. Samlingerne afsluttes med et fælles måltid af brød og te.