jun201906

Dubechno-webStøt Children’s Missions sommerlejre, og vær med til at give udsatte børn værdifulde sommerminder, lyder opfordringen fra Children’s Missions generalsekretær, Bo Wallenberg.

Igen i år arrangerer Children’s Mission sommerlejre for tusindvis af udsatte børn i Ukraine. Her er hjemmelavet mad og fri leg, samt fælles aktiviteter om dagen og møder om aftenen.

 

Generalsekretær i Children’s Mission, Bo Wallenberg, understreger i sit indsamlingsbrev vigtigheden af at skabe positive sommerminder for nødlidende børn:
– I mit arbejde møder jeg mange børn, der frygter sommerferien. Deres forældre kan være misbrugere, de kan mangle mad, og måske er der ingen voksne uden for familien, der kan hjælpe dem. Derfor er det en vigtig tradition for Children’s Mission at arrangere sommerlejre for disse børn, skriver Wallenberg.

Sidste år kunne 1.600 børn mellem 6 og 16 år få en uges ophold på Dubechno-lejren med alt betalt. Her fik de lov at være børn og lægge den dystre hverdag bag sig.
Children’s Missions leder i Ukraine, Lyudmila Loniuk, beskriver Dubechno som et lille stykke paradis på jord:
– Alle, der kommer her, mærker, at der er en særlig atmosfære af Guds kærlighed og fred, men også af glæde og forståelse, siger hun.

Lejren drives af Nina og Mykola Kryota og en gruppe frivillige. Nina Kryota er ikke i tvivl om, at sommerlejrene gør en forskel i børnenes liv:
– Vi giver børnene en drømmesommer og planter nogle frø i børnenes hjerter, som på lang sigt hjælper familierne. For når børnene ændrer sig, ændrer hele familien sig, siger hun

– Du kan hjælpe med at støtte dette vigtige projekt ved at give en rundhåndet sommergave. Så hjælper du os med at skabe værdifulde sommerminder!, lyder opfordringen fra Bo Wallenberg.

Støt Children’s Missions sommerlejre via:

MobilePay: 80 574
Giro: 921-6464
eller Netbank: 2256 Konto: 6445 550 599

Mærk overførslen ”Sommerlejr”