sep202317

Kære faddere og livreddere!

Behovet på vores jord er større end nogensinde. Fattige mennesker er hårdest ramt og kan ikke forsørge deres familier og give dem de mest banale ting som mad, husly og skole til børnene.

Children’s Mission har som bekendt iværksat store indsamlinger til fødevarepakker for at afhjælpe det akutte behov og sørge for livsvigtig mad. Det fortsætter vi med.

Men vejen frem er at hjælpe disse mennesker med at få et arbejde, så de kan forsørge deres familier.

Det gør vi ved at uddanne børnene, men også gennem vores iværksætterprogram, som hjælper forældrene til selv at skabe levemuligheder.

Initiativet går under navnet ”Devent” (Udviklings-iværksætteri) og er særdeles vellykket. Titusindvist af familier har været i stand til at skabe deres eget levebrød, hvor der ikke var arbejde at få.

Senest havde vi et fantastisk program i Tanzania, hvor vi trænede 100 mennesker. Heraf blev der dannet 28 virksomheder, som gav arbejde til over hundrede mennesker.

En vigtig del af denne uddannelse er at kunne hjælpe med en lille startkapital, til frø, husdyr, værktøj eller maskiner. Som man siger, ”Giv en fiskestang i stedet for en fisk”. Du kan hjælpe en hel familie med at blive selvforsørgende ved at give en gave til at starte op efter deres uddannelse. Dette er virkelig hjælp til selvhjælp!

Med venlig hilsen

Bo Wallenberg, generalsekretær