jan202115

Evegina Bih er enke med otte børn og børnebørn. Hun blev tvunget til at flygte sit hjem i Cameroun, da kampe brød ud i hendes landsby. Nu har hun modtaget fødevarehjælp fra Children’s Mission.

Blodige konflikter mellem forskellige grupper i Cameroun betyder, at mange mennesker er tvunget til at flygte fra hus og hjem. Gennem partnerorganisationen Mepcam hjælper Children’s Mission udsatte familier, der lever som internt fordrevne.

Flere af familierne består af enker med mange børn at tage sig af. Familierne får hjælp til at starte egne virksomheder, så de kan forsørge deres familier og genopbygge deres tilværelse.

Under Corona-pandemien har de internt fordrevne haft det ekstra vanskeligt, og derfor er Children’s Mission gennem Mepcam gået ind og har hjulpet familierne med fødevarepakker til 40 familier. Hver familie har modtaget 50 kilo ris, fem liter bønner, fem liter madolie og ansigtsmasker, håndsprit og sæbe.

Evegina Bih er enke med otte børn og børnebørn. Hun blev tvunget til at flygte sit hjem, da kampene brød ud i hendes landsby. Det er ekstremt vanskeligt at få maden til at slå til, og da hun modtog fødevarepakken fra Children’s Mission, konstaterede hun med taknemmelighed, at børnene nu for første gang i lang tid kan spise sig ordentligt mætte.

– Mit hjerte er fyldt med glæde for den fantastiske gave, vi har modtaget fra Children’s Mission. Jeg beder om, at Gud vil velsigne alle givere, siger hun.

Ngum Jennet flygtede med sine tre børn fra optøjer i sin hjemby. I dag lejer hun en bolig i en anden by, hvor hun sælger kål for at forsørge familien.

Livet som internt fordrevet og familieforsørger var vanskeligt i forvejen, men nedlukningen og begrænsningerne på grund af Corona-virusen har gjort hverdagen endnu hårdere. Hun er meget taknemmelig for den hjælp, hun modtager fra Children’s Mission gennem den lokale partner Mepcam.