apr202328

Langvarig tørke rammer flere afrikanske lande hårdt, og for mange familier er hver dag en kamp for at få mad. Children’s Mission yder en stor hjælpeindsats og deler mad ud til udsatte familier i flere lande.

BURKINA FASO

I Burkina Faso er mange familier blevet tvunget til at begrænse deres måltider til kun ét måltid om dagen. Derfor var der stor glæde blandt de 80 familier, der gennem samarbejdsorganisationen Empe modtog en stor madpakke med ris, madolie og sukker fra Children’s Mission.

En af modtagerne var enken Florence Kiemtore, som kæmper for at forsørge fire børn. Hun sagde: ”Jeg føler, at jeg vil tage dine hænder og danse. Vi er så glade. Tusind tak!”

CAMEROUN

Partnerorganisationen Mepcam i Cameroun har i flere år hjulpet udsatte mennesker, herunder internt fordrevne, enker og forældreløse børn,. Familierne lærer at forsørge sig selv gennem oplæring i iværksætteri.

Mepcam samlede 220 tidligere deltagere, som fik hver en fødevarepakke med blandt andet 25 kilo ris, samt små gaver til børnene, betalt af Children’s Missions donorer.

CONGO BRAZZAVILLE

I Congo Brazzaville uddelte partnerorganisationen CFIP mad til 20 familier på landet og 50 familier i Brazzaville. Fødevarepakkerne indeholdt ris, sukker, tomater, olie, sardiner og salt. Alle børn fik også kiks, slik, nødder og juice. Taknemmeligheden blandt modtagerne var stor.

NIGERIA

I Nigeria uddelte Children’s Mission gennem partnerorganisationen 529 børn modtog en gave med legetøj, blyanter, viskelædere, lineal, kiks, slik og drikkevarer.

KENYA

I det tørkeramte Kajiado, Kenya, modtog 1.500 masai-familier fødevarepakker. Maden blev delt ud til nødlidende to forskellige steder.

På Children’s Missions skole i Lokichoggio, Kenya, uddelte partnerorganisationen Ledo pakker med bønner, mel, sukker og madolie til udsatte familier.

Også på Gift School i Mombasas slumkvarterer blev der uddelt pakker med majsmel og bønner. Taknemmeligheden og glæden var stor hos de 450 familier.