okt202020

Hver dag er en kamp for at få mad, og vi går ofte sultne omkring. Det fortæller etiopiske Wubit Abay, der er mor til tre drenge. Nu får hun hjælp fra Children’s Mission.

I tre måneder modtager udsatte familier i Etiopien hjælp i form af fødevarepakker fra Children’s Missions samarbejdspartner Convoy Hope. Pakkerne indeholder 15 kilo teff (etiopisk korn), 5 kilo hvedemel, 3 kilo ris, 3 kilo spaghetti, 2 kilo bønner, 3 liter madolie og 2 liter flydende sæbe.

– De fødevarepakker, vi uddeler, handler om overlevelse for familierne, siger Haymanot Elias fra Convoy Hope.

En af mange, der får hjælp, er Wubit Abay. Dette er hendes historie:

– Jeg hedder Wubit Abay, og jeg bor i en forstad til Addis Ababa sammen med min mand og vores tre drenge. Min mand arbejdede for et firma, men mistede sit job i forbindelse med Corona-krisen. Nu har vi ingen indkomst og ingen opsparing.

– Hver dag er en kamp for at få mad til dagen, og vi går ofte sultne omkring. Jeg ammer mine tvillingedrenge, men modermælken er ikke nok, fordi jeg selv spiser for lidt. Vi er så taknemmelige for den mad, vi har modtaget. Det gør virkelig en stor forskel for vores familie.