mar202411

Leo kommer alene til Children’s Mission ernæringsprogram i Filippinerne, lytter til vejledningen og får sund mad at spise.

Leo John er næsten 5 år gammel. Han er en klog, udadvendt og selvstændig dreng fra Southville i udkanten af ​​Manila.

Han er den yngste af syv søskende og bor i et lille hus med sin far, der er krigsveteran, mens hans mor arbejder i en skønhedssalon i udlandet. Indtægten rækker ikke til familiens behov, selv om hans ældre halvbror hjælper med forsørgelsen.

Leo er en af ​​deltagerne i det 120-dages ernæringsprogram, som Children’s Mission i Filippinerne arrangerer for undervægtige børn. Normalt kommer børnene med deres forældre, som lærer at lave nærende og billig mad til deres børn, inden alle deltagerne spiser maden sammen.

Men Leo kommer som regel alene med en tom madkasse og en ske. Han lytter opmærksomt, mens Children’s Missions lægehold fortæller børnene, hvad de skal spise for at have det godt. Han kan også li at lege med de andre børn i programmet. Selvom han ikke får den familiestøtte, som mange andre børn får, formår han at deltage i programmet, simpelthen fordi han er så fantastisk.

Leos helbred forbedres gradvist, og han tager på i vægt. Udover at spise god mad får han også ekstra hjælp gennem specielt tilberedte måltider, der er beriget med vigtige næringsstoffer til undervægtige børn.