nov202102

Uddannelse, opmuntring og stegte friturestegte kager hjælper Eni Cynthia med at forsørge sin familie.

Eni Cynthia Tachur og hendes familie blev tvunget til at forlade deres hjem under borgerkrigen i Cameroun. Livet som internt fordrevet var svært, og oven i det hele kom Corona-pandemien.

– Det var en udfordring at få mad og tøj og betale skolepenge til børnene, siger Eni Cynthia.

Hun blev udvalgt som deltager i Children’s Missions og Mep-Cams projektet med iværksætteruddannelse og fik opmuntring og vejledning i at starte sin egen virksomhed.

– For mig er det et mirakel, at jeg blev udvalgt og fik så meget hjælp, siger Eni.

Eni Cynthia havde allerede et godt kendskab til bageri og produktion af forskellige kager. Nu lærte hun at drive en virksomhed og gøre den rentabel. Hun fik også et rentefrit lån, så hun kunne købe maskiner og øge produktionen.

– Jeg lærte også at stole på Gud; at han vil det bedste for mig og mit selskab.

I dag lejer Eni Cynthia en markedsbod i byen Limbe, hvor hun frituresteger og sælger kager, mens hun sælger sine varer til butikker og kontorer i byen. Hun tjener godt 200 kroner om måneden, en indkomst, der dækker en stor del af husstandens behov og børnenes skolepenge. Målet er om nogle år at øge produktionen og sælge bagværk over hele landet.

Children’s Missions partnerorganisation Mep-Cam arbejder for at hjælpe familier til at leve et værdigt liv, ved at uddanne internt fordrevne, unge, kvinder og pårørende til at klare familiens underhold.

Vil du støtte Children’s Missions indsats med at uddanne iværksættere? Giv en gave her og mærk den ”Iværksætteri”:

MobilePay: 80 574
Giro: 921-6464
Bank: Nordea, Søborg Afdeling, Reg. nr.: 2256, Konto nr.: 6445 550 599