maj201828

eLearning-webI 2017 blev skolens 15 lærere i Kenya uddannet i e-learning. Og nu får eleverne på Children’s Missions skolen et fantastisk redskab og hjælpemiddel i undervisningen.

I Kenya har regeringen i et år fokuseret på at indføre computere og tablets i statens skoler. Men den triste sandhed er, at titusinder, måske hundredtusinder af computere og andet it-udstyr er låst inde i skabe på rektorernes kontorer.

Hvorfor? Ja, der er mest af alt brug for undervisning i, hvordan man bruger udstyret, og mange skoler på landet har ikke adgang til den nødvendige elektricitet.

E-learning er et helt system med computere og tablets, som er trådløst forbundet til en server, der er fyldt med tusindvis af bøger, læseøvelser, matematik og biologi, leksika og meget mere.

Som et første skridt mod at indføre e-learning på Children’s Missions skole i Lokichoggio mødte Kea og Birgitta Arnlund i efteråret to kvinder, der arbejder med Virtual Learning Solutions. De forklarede, at uden den rette uddannelse af de lærere, der skal bruge teknologien i deres undervisning, vil hele projektet mislykkes.

I 2017 blev skolens 15 lærere uddannet i e-learning. Og nu får eleverne på skolen et fantastisk redskab og hjælpemiddel i undervisningen.

Det fortæller Children’s Mission i en årsrapport, der netop er sendt til alle givere.