dec201811

Grønliste copyChildren’s Mission er godkendt på Giverguidens ”grønne liste” for 2018. Det betyder, at du kan regne med, at pengene går til de rette modtagere.

Støtter du Children’s Mission, kan du stole på, at pengene forvaltes ansvarligt. Det er resultatet af Giverguidens granskning af organisationen.
Givarguiden.se er en svensk hjemmeside, der årligt vurderer velgørenhedsorganisationer og informerer og rådgiver givere.

Organisationerne vurderes på parametrene demokrati, økonomi, transparens over for givere og vurdering inden for organisationen. Lever de op til målene, accepteres de på hjemmesidens såkaldt ”grønne liste”.

I år har Giverguiden gransket i alt 163 organisationer, hvoraf 94 er blevet godkendt på listen. Children’s Mission er én af dem.

Om Children’s Mission skriver de blandt andet:
– Organisationen har opfyldt Giverguidens krav om intern og ekstern (økonomisk) kontrol og præsenteret det på deres hjemmeside.

– Organisationen præsenterer alle de ønskede oplysninger på sin hjemmeside for at skabe en dækkende beskrivelse af virksomheden.

Læs mere om Giverguidens arbejde og grønne liste på deres hjemmeside: www.givarguiden.se