nov201822

Bo WallenbergChildren’s Missions generalsekretær, Bo Wallenberg, ønsker alle faddere og givere en glædelig jul. Han opfordrer til at sende en tanke og julegave til fattige familier i den kolde tid.

Julen står for døren, og butikkerne er så småt begyndt at pynte op til højtiden og det store gaveræs, der følger med. I de nordiske lande er julen ensbetydende med julemad, julegaver og julepynt.

– Vores største problem i julen er, at vi spiser for meget og køber ting, vi ikke har brug for, skriver generalsekretær for Children’s Mission, Bo Wallenberg i sit indsamlingsbrev, der sammen med magasinet sendes rundt i hele Norden.

Men for mange familier er realiteten en helt anden. Der rækker overskuddet ikke længere end til de helt basale behov, som sult og husly:
– Deres store julespørgsmål er: Vil jeg og min familie kunne klare skærene endnu en nat? Vil mit barn vågne i morgen efter at have gået sulten i seng? Overlever vi kulden uden ordentligt tøj og varme?, skriver han og fortsætter:
– Vi, i Children’s Mission, ønsker at sprede lys over mennesker. Hvor vi kommer hen, bliver tårer forvandlet til glæde – vi vil hjælpe og gøre en forskel!

Derfor arbejder Children’s Mission nu hårdt på at kunne uddele fødevarepakker med julemad til fattige familier, som ellers ikke har råd til at fejre jul:
– I julen kommer der endnu mere fart på vores arbejde. Children’s Mission når titusinder af mennesker gennem vores juleprogrammer. Vi ønsker, at alle får mulighed for at spise sig mætte, høre julebudskabet og modtage julegaver, fortæller Wallenberg.
– Det står jo i juleevangeliet, at glædesbudskabet gælder for alle mennesker!, fortsætter han begejstret.

Du kan være med til at sprede dette budskab ved at give en julegave. For 100 kroner kan du købe vores fødevarepakke med julemad til en udsat familie.

Children’s Mission afholder desuden hundredvis af julefester på blandt andet børnehjem og hospitaler for at sprede juleglæden. Dem kan du også støtte med et bidrag på:

MobilePay: 80 574
Giro: 921-6464
eller Netbank: 2256 Konto: 6445 550 599
Mærk overførslen ”Julegave 2018”

Afslutningsvis ønsker Bo Wallenberg alle en glædelig jul:
– Jeg vil gerne takke for alt, hvad I gør for Children’s Mission og ønske dig og din familie en rigtig god jul og et velsignet nytår!, lyder det fra generalsekretæren.

 

En fødevarepakke indeholder:
Mel 1 kilo
Sukker 1 kilo
Havregryn 800 gram
Boghvede 1 kilo
Ris 1 kilo
Pasta 800 gram
Madolie 1 liter
Te 25 poser
Kaffe 70 gram
Krydderier 80 gram
Konservesærter 420 gram
Konservesmajs 340 gram
Konservesfisk 230 gram
Tomatsauce 440 gram
Ketchup 300 gram
Mayonnaise 190 gram
Kager 185 gram