okt202006

Children’s Mission hjælper den filippinske familie Eguin økonomisk. Men sorgen og tabet af et elsket familiemedlem kan aldrig erstattes.

Familien Eguin på Filippinerne var en helt almindelig familie. Mor Gretchen var involveret i Children’s Missions iværksætterprogram og sponsorprogram, og et af de fire børn, den ti år gamle søn Xian Michael, fik sin skolegang gennem sponsorprogrammet. Fader Michael arbejdede som cykelfører, men indkomsten var ikke nok til mad og skolegang for familien.

Da Corona-pandemien kom, og Manila blev lukket ned, mistede Michael sin indkomst. Familien overlevede takket være en ven, der gav dem mad, og derefter gennem nødhjælp fra de lokale myndigheder.

I slutningen af ​​maj blev Gretchen syg og havde svært ved at trække vejret. Hendes mand tog hende med til hospitalet, men det første hospital nægtede at modtage hende, fordi de havde mange Covid-19-tilfælde og mangel på medicinsk udstyr. Takket være Children’s Missions socialarbejdere kunne Gretchen komme til et andet hospital, hvor hun fik pleje.

Det viste sig, at Gretchen var ramt af Covid-19, men også at hun havde komplikationer i hjerte og nyre. To dage efter døde hun.

For familien kom dødsfaldet som et chok. Børnene havde svært ved at acceptere, at deres elskede mor ikke længere var hos dem. Faderen var knust, men prøvede at vise sig stærk for børnenes skyld.

Children’s Mission går nu ind og hjælper familien økonomisk. Men sorgen og tabet af et elsket familiemedlem kan aldrig erstattes.