apr201707

Kenya-sulter2-webDin nabo sulter. Og du kan gøre noget ved det! Så direkte lyder Children’s Missions nye kampagne for at samle penge ind til sultende østafrikanere.

Vi har hørt noget om din nabo. Ja, ikke bare din, men manges naboer. Hvis der ikke sker noget nu – hurtigt – vil din nabo måske ikke klare sig igennem til sommer eller måske ikke en gang overleve de kommende uger, skriver Chrildren’s Mission og fortsætter:
Din nabo hedder måske David, Anne, Pauline, Jeremy, Nadeen eller Jaden.

I Bibelen bliver Jesus spurgt om, hvem der er vores nabo. Han fortæller en beretning om en barmhjertig samaritaner, som hjalp sin nabo, en mand, som boede langt væk og tilhørte et folk, han ikke havde nogen personlig kontakt til.

David, Anne, Pauline, Jeremy, Nadeen eller Jaden bor ikke i Odense, Århus eller København. De bor i Kenya, Yemen, Somalia og Sydsudan.

FN har udsendt en rapport, der viser, at op mod 20 millioner mennesker er ved at sulte på grund af den værste tørke i mands minde. Men de fleste andre ved ikke, at det sker.

Children’s Mission er allerede på stedet og uddeler pakker med mad i Logichoggio i Kenya ved grænsen til Sydsudan. Det redder liv. Nu beder vi om din hjælp for at kunne nå endnu flere.

Så giv 250 kroner til din nabo. Det giver hendes familie mad i en måned. Eller giv 50 kroner.

Men gør noget. For din nabo sulter. Og det kan du gøre noget ved – nu.

Brug MobilePay 53 53 73 04 eller Netbank 2256 6445 550 599. Mærk gaven ”Madhjælp”.