sep202109

Children’s Mission udvikler iværksættere. Halvdelen af de omkring 6.000 iværksættere om året starter egen virksomhed.

Children’s Mission har i mange år arbejdet med at hjælpe nødlidende børn med skolegang og uddannelse. Vi har investeret meget tid og mange penge. Vi har i mange tilfælde fulgt børnene fra børnehaveklassen helt op til universitetet, fordi det siges, at uddannelse er vejen ud af fattigdom.

Men i fattige lande er dette ikke hele sandheden, for selvom du har et højt uddannelsesniveau, er befolkningen så stor, at der ikke er arbejdspladser nok til alle uddannede. Der er simpelthen ikke nok arbejde at søge.

Derfor skabte Children’s Mission Devent, der handler om at udvikle iværksættere. Det er et fantastisk program, der uddanner omkring 6.000 iværksættere om året. Halvdelen af ​​disse lykkes med at starte en virksomhed, der ikke kun forsørger deres egen familie, men også i gennemsnit giver arbejde til ti andre arbejdsløse.

I det kommende blad kan du læse om nogle af de iværksættere, der er lykkedes. Hjælp til selvhjælp er det bedste, man kan gøre for at hjælpe nødlidende mennesker ud af fattigdom. Derfor appellerer vi om en generøs gave til dette meget vigtige projekt!

Bo Wallenberg
Generalsekretær