feb201823

Blad 1-2018-webEt nyt magasin er landet i postkasser over hele Skandinavien. Children’s Mission fortæller om et omfattende hjælpearbejde blandt børn i bl.a. Ukraine, Moldova, Bangladesh, Filippinerne og Kenya. Løs magasinet her.

Children’s Missions første magasin i 2018 handler om uddannelse. ”Uddannelse er nøglen til succes!”, skriver generalsekretær Bo Wallenberg:

– En af mine fineste julegaver denne jul var, da en pige kontaktede mig på Facebook. Hun fortalte, at hun havde boet på lossepladsen i Manila, men blev en af vores fadderbørn, som vi støttede gennem hele hendes uddannelsesforløb. I dag er hun selv lærer og meget taknemmelig for, at vi gav hende denne mulighed.

I magasinet kan man læse om lektiehjælp, der giver børn og unge i Moldova håb for fremtiden. Om pigen Aparna i Bangladesh som siger nej til børneægteskab og i stedet tager en uddannelse, så hun kan forsørge sin fattige familie. Og om Mary Ann fra et fattigt kvarter i Filippinerne, som fik en fadder og nu har fuldført et universitetsstudie og selv underviser andre børn.

De gode historier står i kø. I magasinet fortæller Lyudmila Lonyuk, hvordan hun for 25 år siden blev involveret i Children’s Mission i Ukraine, som hjælper tusindvis af fattige, syge og stråleramte børn.

Magasinet sendes gratis til alle givere og sponsorer.

Læs hele magasinet online på dansk her