aug201926

Da Triza Amoni var 10 år ville hendes stedfar gifte hende bort, men sponsorer fra Children’s Mission betalte hendes uddannelse. Efter otte år er hun snart færdiguddannet advokat.

– Først og fremmest vil jeg takke Gud for aldrig at forlade mig. Men jeg vil også takke alle de mennesker, der har hjulpet mig gennem livet og sponsoreret min uddannelse i otte år! fortæller Triza Amoni.

– Jeg kan huske, hvordan det føltes, da min far døde, og min stedfar ville bortgifte mig som 10-årig med en gammel mand. Jeg havde intet håb i livet. Men så mødte jeg KeA og Birgitta Arnlund (fra Children’s Missions partner Ledo i Lokichoggio, Kenya). Det har betydet alt. De viste mig så meget kærlighed og gav mig en chance for at fortsætte med at studere.

– De spurgte, hvad jeg ønskede mig af livet, og jeg svarede, at jeg drømte om at blive advokat. Nu udlever jeg min drøm og uddanner mig til advokat. Jeg studerer intensivt for at nå mine mål.

– Ord kan ikke forklare, hvor taknemmelig jeg er, for at I bekymrede jer om mig og sendte mig til gode skoler, som min fattige familie ikke kunne betale – selvom jeg bare var en lille pige i et samfund, hvor piger ikke har nogen værdi, siger Triza Amoni.