okt202127

Ude på landet i Rumænien lever mange mennesker i elendighed. Children’s Mission sender humanitær bistand til de nødlidende gennem Prison Fellowship Romania, PFR.

En af modtagerne er en 23-årig mor, der er alene om at tage sig af fem børn på fire, tre, to og et år og en nyfødt baby.

Faren til de større børn har forladt familien, der ikke har noget hjem, men bor midlertidigt sammen med en ven. Situationen er uholdbar. Børnene får ikke mad nok og har stor mangel på tøj.

Familien har nu modtaget hjælp fra Children’s Mission via PFR. Både moren og børnene var overlykkelige, da de modtog mad, tøj, sko, hygiejneartikler og legetøj. Hjælpen til familien vil fortsætte, indtil deres livssituation er blevet bedre.

Children’s Mission hjælper også en romafamilie med hele tolv børn i alderen fire måneder til 17 år. De levede længe under uværdige forhold i et meget enkelt hus, uden elektricitet og rindende vand. Faren arbejder på en gård, og en gang om måneden får de lidt hjælp fra myndighederne.

Familien modtager hjælp fra farens bror og hans familie, der er blevet kristne og har haft et radikalt ændret liv, både i det indre og det ydre. Takket være økonomisk hjælp fra både broren og kirken har familien på 14 personer kunnet spare sammen til forskud på et bedre hus. Det nye hus har pejs, to store soveværelser og plads nok til den store familie, og der er familien nu flyttet ind.