maj201726

solimia-olia-webSolomia og Olia var på Children’s Missions sommerlejr i Ukraine sidste år. De to børn længes tilbage til lejren i år. Begge piger voksede op i en familie uden en far, og ingen af dem havde før været på ferie. De sjove og glade sommeruger på lejren i Dubechno har de båret med sig hele året.

Solomia kunne ikke en gang drømme om en sjov sommerlejr. Hendes morbror var ved fronten, og hendes mor og mormor var meget urolige og græd ofte. De fleste penge gik til at støtte morbroren med.
Men da hun kom hen til lejren, elskede hun det hele – store og lyse bygninger, fine legepladser, et ocean af blomster, god mad, og det allervigtigste – gode og venlige ledere. Hele atmosfæren på lejren var fyldt af kærlighed og omsorg.

Dagene på lejren fløj afsted
Da Olia modtog indbydelsen til lejren, blev hun både glad og lidt nervøs – hun havde aldrig rejst så langt væk hjemmefra, og vidste slet ikke, hvordan sådan en lejr ville forløbe. Inden hun steg på bussen, gav hun sin mor og bror et hårdt kram, og bad dem om at hente hende tilbage, hvis hun ikke syntes om at være på lejren. Men dagene på lejren fløj afsted så hurtigt! Olia fik mange nye venner og havde det sjovt. Lederne var venlige, og maden var bare fantastisk god!

Tak for en udunderlig ferie!
Da Olia kom hjem igen, skrev hun et takkebrev til Children’s Mission: ”Jeg er så taknemmelig til alle, som gav mig en vidunderlig ferie i Dubechno. Nu ved jeg, at Gud elsker mig!”
I sommar kommer över 1 600 børn ligesom precis som Solomia og hendes vendinde Olia. Her vil de få deres livs sommer på lejren i Dubechno. Tak for din gave, som gør dette muligt! 150 kroner dækker to dage på lejren. 500 kroner er nok til en hel uge.

Giv minder for livet med MobilePay!
Benyt nummer 53 53 73 04, når du giver din gave. Mærk gaven ”Sommergave”.