maj201722

Sommergave-webChildren’s Mission samler ind for at 1.600 fattige børn i Ukraine kan får en uforglemmelig oplevelse på sommerlejr. For 150 kroner kan et barn få 2 dage på lejren. For 500 kroner en hel uge.

Sol og strand, venner, og endeløs leg! Det er, hvad alle børn ser frem til, når som sommeren nærmer sig. Men alt for mange børn har det ikke sådan.

Børn i Ukraine, som lever i en hverdag med usikkerhed, fattigdom, misbrug og vold tør ikke engang drømme om de ting, som vi tager for givet for vores egne børn. I stedet er der bekymring for en sommer, hvor ikke engang skolens beskyttende miljø er tilgængelig.

Sammen kan vi forvandle usikkerhed og bekymring til glade minder for livet! Se de tankevækkende billeder på den svenske video om sommerlejren her:

Denne sommer vil over 1.600 børn fra vanskelige forhold komme på deres livs sommerlejr på gården i Dubechno, Ukraine. Det er over 1.600 drømme, som vil gå i opfyldelse. Drømme om at kunne lege og bare
være børn, om at være i en atmosfære af kærlighed og omsorg, om at få håb for fremtiden og nye venner. Minder for livet, simpelthen.

Med ganske få midler kan vi gøre en stor forskel.
150 kroner dækker blandt andet omkostninger for to dage på lejren. 500 kroner er nok til en hel uge.

Benyt MobilePay nr. 53 53 73 04 eller Netbank: 2256 Konto 6445 550 599. Mærk gaven ”Sommergave”.