mar202329

Pauline Bambara har drevet virksomhed i Burkina Faso siden 2018. Meget har ændret sig, siden hun for to år siden deltog i iværksætter-uddannelsen hos Children’s Missions partnerorganisation EMPE.

– Førhen var min virksomhed dårligt organiseret. Jeg vidste intet om markedsføring, og jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle overbevise mine kunder om at købe. Jeg havde også dårligt kendskab til økonomi, siger hun.

– I løbet af uddannelsen lærte jeg at udvide. Jeg tænkte på, hvordan jeg kunne forbedre forretningen, og hvilke nye produkter, jeg kunne tage ind i sortimentet for at tiltrække flere kunder. Jeg prøvede, og det virkede!

Pauline fortæller, at virksomhedens omsætning er steget med mellem 80 og 90 procent.

– Det har givet mig mulighed for at hjælpe min mor og mine brødre. En af mine brødre blev syg og måtte blive opereret tre gange. Han var indlagt i to måneder. Nu har han det godt igen og er tilbage på arbejde. Takket være overskuddet fra min virksomhed var jeg i stand til at hjælpe min bror og hans familie gennem den svære tid.

Pauline var også i stand til at hjælpe sin mand med at betale for videreuddannelse i sit fag. Nu får han en højere løn og kan betale skolepenge for familiens børn.

– Mine naboer og venner er forbløffede over vores succes og spekulerer på, hvad vores hemmelighed er. Jeg fortæller dem, at hvis EMPE afholder en ny iværksætteruddannelse i nærheden, skal de tilmelde sig!