dec201708

Bangladesh-siger-tak-web– Vi er så glade og taknemmelige til Children’s Missions givere for al hjælp til oversvømmelsesofrene, siger Albert Mridha, som leder Children’s Missions opgaver i Bangladesh.

Da de værste oversvømmelser i over hundrede år ramte Bangladesh i august, var Children’s Missions givere hurtige til at hjælpe. En indsamling blev indledt for at hjælpe Children’s Missions skole Home of Peace med mad til eleverne og udsæd til at genplante skolens marker.

Pengene gik også til nødhjælp til de familier i området, der fik deres boliger og hjem ødelagt og som mistede deres indtægtsgrundlag.

– Vi vil gerne takke på vegne af alle familierne. Hjælpen har været en stor velsignelse for disse sårbare mennesker, siger Albert Mridha.

Hidtil har 1.718 familier fået nødhjælp gennem lokale kristne kirker, som Children’s Mission samarbejder med. Hver familie har fået otte kilo ris, et kilo linser, et kilo salt og en liter sojabønneolie.

– Fortsæt med at tænke på disse mennesker, der virkelig kæmper hårdt for at overleve i en tid, hvor priserne på mad er steget kraftigt, opfordrer Albert Mridha fra Children’s Mission i Bangladesh.