apr201611

Nathalie-webDa lille Nathalie i oktober sidste år blev født med læbespaltning, vidste hendes forældre med det samme, hvad de skulle gøre. Da hun var tre uger gammel, blev hun bragt til en af Children’s Missions mobile klinikker ved en losseplads i den filippinske hovedstad Manila.

Nu er Nathalie blevet opereret og har det godt – og hendes forældre har fået hjælp af Children’s Missions andre programmer.

Children’s Mission på Filippinerne hjælper børn med bl.a. at blive opereret for løbe- og ganespaltning. Det er et ganske enkelt indgreb, som bliver gjort gratis på et af Manilas sygehuse. Men for familier i meget udsatte områder er der alligevel mange forhindringer. Bare det at komme af sted til sygehuset kan være et stort problem.

Da lille Nathalie ankom til den mobile klinik sammen med sine forældre, fik de hjælp til at booke tid for en nærmere undersøgelse på sygehuset. Da operationen først kan blive gjort, når barnet er fire måneder gammel, fik forældrene i ventetiden hjælp til at give barnet, hvad det skulle have, inden operationen. De fik næringsrig kost, så moderen kunne amme sit barn, og Children’s Mission hjalp dem også med at komme til tandlæge.

Nu er Nathalie blevet opereret og hun har det godt! Desuden er hendes far begyndt på en uddannelse som svejser ved Children’s Missions fagskole. Når Nathalie bliver lidt større, er det planen, at hendes mor skal læse kosmetologi på fagskolen, så at også hun kan give familien en indkomst.

Ved at møde hele familiers behov og hjælpe dem i deres hverdag kan vi gøre en forskel i menneskers liv på lang sigt.