apr202003

Children’s Missions ernæringsprogram i Filippinerne sikrer mad og medicin til undervægtige børn. En af dem er 3-årige Monica.

3-årige Monica blev forladt af sin mor og manglede både mad og opmærksomhed. Nu er hun en del af Children’s Missions ernæringsprogram,hvor hun får både sund mad og kram fra vores medarbejdere. Hun har allerede taget tre kilo på.  

Da Children’s Missions medarbejdere først mødte Monica, vejede hun kun 10 kilo og målte 81 centimeter.

Monicas mor har forladt sin datter og dannet en ny familie. Monica bor derfor hos sin bedstemor, der arbejder ved lossepladsen.

Monicas far arbejder som bygningsarbejder, og selvom hans løn er lille, hjælper han med at forsørge familien, men pengene rækker ikke til. Monica har også en lillebror, der er ti måneder gammel, og som også vejer for lidt.

Hver gang Children’s Missions medarbejdere besøger Monica og hendes lillebror, bemærker de, at børnene længes efter kærlighed og omsorg fra deres forældre. Medarbejderne støtter børnene med ord, smil og kram og fortæller dem, at Jesus elsker dem.

Children’s Mission hjælper også ved at give Monica og hendes bror kosttilskuddet probiotika, vitaminer og medicinsk hjælp. De lærer også farmoren, hvordan man laver billig, men sund mad.

Indsatsen har givet resultater. Nu er Monica vokset til 83 centimeter og vejer 13 kilo.

I december modtog Monica og hendes familie en fødevarepakke, så de havde noget at spise i julen. Monica omfavnede sin julegave med et nervøst, men tilfreds ansigtsudtryk.