maj201718

Kenya-boern-foedevarepakker-webResponsen på indsamlingen til ofrene for hungersnød i Kenya har været fantastisk. Children’s Mission har hidtil været i stand til at levere mad til omkring 2.000 familier i Loke og omegn!

Poser af majs, bønner, ris og olie har lettet byrden for de familier, der er hårdest ramt af alvorlig tørke.
– Vi er taknemmelige til Gud for alle, der handlede, da de hørte om mennesker, der er hårdt ramt af tørke og også har mistet deres kære, når kvæget døde og de blev helt magtesløse, skriver Josef, der arbejder med Children’s Mission samarbejdspartner Ledo i Loke.
For at nå ud til de mest akut påvirkede arbejdede Ledo og Children’s Mission med kirker og andre aktører.

Desperate mennesker
Kea og Birgitta Arnlund er ansvarlige for arbejdet i Loke og siger, at mange desperate mennesker fra landet strømmer ind ind i byen for at få mad. Mange børn bliver sendt til slægtninge for at få noget til familien.
For mange kan det være en vandretur på tre-fire dage i brændende sol, og nogle kan ikke klare den lange rejse.
– En del af dem mister livet på den måde, siger Birgitta. – De har ikke fået noget at spise, og derefter kan de simpelthen ikke klare den lange rejse.
Birgitta fortæller også en god ven, Akero, der bor udenfor Loke med sine børn.
– Hun var desperat, børnene bare sov hele dagen, for de havde ingen energi, fortæller hun.

Din gave har gjort en forskel!
Enhver, der har arbejdet med distributionen af fødevarer, er forbløffet over, at fordelingen er gået så godt.
– Det kunne jo være kaos, da der er mange, der vil have mad og er desperate, men det gik meget fredeligt, siger Kea. – Der er en dyb taknemmelighed fra dem, der modtager fødevarepakker.
– Mange mister håbet, når der ikke synes at være nogen vej ud. Derfor giver en uddeling af fødevarer folk nyt håb. Det bliver klart, at nogen tænker på dem og gøre noget, så de får hjælp. Så det er meget vigtigt, at vi er med og hjælper, siger Birgitta.

Bidrag til skolemad
Med hjælp fra indsamlingen kan vi også give bistand til ABC-skolen Namelok, som Children’s Mission har samarbejdet med siden begyndelsen af året. Som fødevarepriserne er steget så hurtigt, er det ikke længere nok til at købe mad til de 440 elever, der dagligt spiser der. Derfor understøtter Children’s Mission skolen hver måned, så børnene får nok at spise.

Vi fortsætter med at hjælpe
Indsamlingskampagnen ”Din nabo sulter” har været i gang siden marts. Da bladet, som netop er udsendt, blev trykt havde Children’s Mission modtaget 450.000 kroner, penge, der vil fortsætte med at redde liv og afhjælpe sult i Afrika.

Giv en gave og hjælpe os med at redde flere liv! Benyt  MobilePay 53 53 73 04 eller Netbank 2256 6445 550 599. Mærk gaven ”Madhjælp”.

Tak for din gave!