dec201416

Bo WallenbergChildren’s Mission sender et budskab om håb midt i verdens konflikter og hjælper fattige, syge, indsatte og traumatiserede krigsflygtninge.

En frelser betyder én som redder, og er der noget vi virkelig behøver i disse mørke tider, er det én som redder og som formaner til fred, forsoning og kærlighed.

Sådan indleder missionschef Bo Wallenberg sin julehilsen fra Chrildren’s Mission.– Jeg bliver chokeret, når jeg får rapporter om krigen i Ukraine, om Islamisk Stats fremfærd og om, hvordan uskyldige børn og kvinder bliver systematisk voldtaget rundt omkring i verden, skriver han i et julebrev, der netop er udsendt til alle givere.

– Vi i Children’s Mission gør alt hvad vi kan for at hjælpe udsatte mennesker, og med din økonomiske hjælp når vi i dag ud til flere hundredetusinde mennesker med det glædelige budskab, tilføjer han.

Hjælper krigsflygtninge

Children’s Mission vil skabe glæde, håb og tro i denne juletid. Specielt i Ukraine kommer vi til at arrangere store julefester for fattige familier og flygtninge.

– Vores lejr i Dubechno holder åbent under julen for at hjælpe krigsflygtninge. Vi vil også øge vores indsats med uddeling af madpakker til fattige familier og besøge fængsler, sygehuse, børnehjem mm., lover Bo Wallenberg.

Spreder julens glade budskab

For at gøre det muligt behøver Children’s Mission ekstra ressourcer, og derfor beder Wallenberg frimodigt om en generøs julegave.

– Din gave bliver som et lys på kanten af skyttegraven, som maner til fred og forsoning, siger han og takker alle givere og sponsorer for deres indsats gennem Children’s Mission i 2014.

– Som missionschef er jeg stolt og glad for denne tillid – I er fantastiske, alle I som støtter os, og jeg takker Gud for jer hver dag, skriver han og ønsker alle læsere en velsignet jul og et godt nytår!