nov202317

Children’s Mission har altid haft som hjertesag, at alle børn i vores varetægt skal kunne fejre en rigtig dejlig jul.

Der er så mange børn på vores jord, der ikke ønsker sig andet end ikke at skulle gå sultne og bange i seng. Deres største julegave vil være at få ganske lidt at spise. Gaver er helt utænkelige i deres verden og ikke noget de overvejer. De ønsker blot at overleve endnu en dag.

Children’s Missions største julefejring holdes normalt i Ukraine, hvor vi hvert år arrangerer julefester for titusindvis af børn og familier. Vi samler normalt børnene i kirker og store lokaler. I år er det ikke muligt, fordi krigen raser. Men vi har tilpasset vores arbejde og mødes i mindre grupper. Ofte må vi holde til i beskyttelsesrum, mens bomberne falder.

Alt dette vil vi også at fortsætte med denne jul. Mange kristne frivillige og vores medarbejdere er klar til at gå ud og dele julens gode nyheder, uanset hvor det er: i hjemmene, på krisecentre eller på hospitaler. Vi vil gerne glæde børnene med god mad, julegaver, sang og drama. Om vores børn nogensinde har brug for at høre om Jesu kærlighed, så er det nu!

Derfor appellerer jeg til dig om at give en ekstra generøs gave til dette livsvigtige arbejde. Vi er klar, men har brug for din økonomiske støtte!

Med håb om god respons!

Bo Wallenberg
Generalsekretær

Se her, hvordan du kan støtte.