aug201728

Kenya-uddeling-webFamilier er taknemmelige og takker Gud for fødevarer, som Children’s Mission deler ud til de mest sårbare befolkningsgrupper i det nordlige Kenya.

I løbet af sommeren har over 2.700 sultramte familier modtaget fødevarer. Det sker i anden runde af Children’s Missions uddeling af fødevarer i det nordlige Kenya. Uddelingen er foretaget i Loki og omkringliggende landsbyer i samarbejde med en lokalforening (LEDO).

Gamle, syge, handicappede, børn og gravide blev prioriteret ved uddelingerne.

Modtagerne er meget taknemmelige. De løfter deres hænder og takker Gud (Akuj), som ikke glemte dem. Situationen er stadig akut, og vi håber, at også andre organisationer kommer og uddeler mad.

Historierne fra de mennesker, vi møder, er svære at begribe. En tiårig dreng, vi mødte, lider af epilepsi. Under tørken mistede familien alle deres dyr, og nu er deres situation akut. Drengen er besvimet flere gange om dagen på grund af sult og kulde.

En mand, der var kendt som en velhavende mand i landsbyen, blev så desperat, da alt hans kvæg døde, at hans børn var bange for, at han ville begå selvmord.

En kvinde takkede Gud for at han ikke havde glemt hende. Om kun få dage ville hun være død af sult.

Mange mennesker er desperate efter hjælp. Du kan stadig være med til at give. Brug Netbank 2256 6445 550599 eller Mobile Pay 53 53 73 04.