jun202003

Efter en hård og lang nedlukning begynder restriktionerne i Filippinerne at lette lidt fra den første juni. Dette betyder, at Children’s Mission kan hjælpe mennesker i vanskeligheder.

Den 1. juni begyndte en større indsats for at nå ud med humanitær hjælp til 1.000 familier i flere af Manilas slumområder.

Familierne modtager fødevarepakker, der indeholder fem kilo ris, tolv æg samt ansigtsmasker og information om, hvordan man reducerer risikoen for Coronasmitte.

Sikkerhedsforanstaltningerne i forbindelse med nødhjælpsuddelingen er høje. Familierne opstiller stole uden for deres hjem, hvor hjælpen bliver placeret. Beskyttelsesudstyr og håndsprit bruges flittigt.

Hjælpeindsatsen betales med penge, der er givet af Children’s Missions donorer i vores specielle Corona-satsning. For effektivt at nå ud til alle familier har Children´s Mission Philippines samarbejdet med lokale kirker.

Filippinerne har haft en stram nedlukning, hvor beboerne ikke har haft tilladelse til at forlade det distrikt, hvor de bor, hvor de ikke har haft lov til at gå udenfor uden tilladelse fra myndighederne, og hvor både arbejdspladser og skoler er blevet lukket. Dette har ført til en økonomisk katastrofe for mange familier.

Fra 1. juni har de fleste virksomheder fået lov til at åbne, og folk har lov til at forlade deres hjem uden tilladelse. Offentlig transport, som er helt lukket, er begyndt at køre i begrænset omfang. Men folk opfordres stadig til at blive hjemme så meget som muligt. Dette gælder især for unge under 21 år og ældre over 59 år.

Vil du hjælpe Children’s Mission med at hjælpe flere mennesker, der er berørt af Corona-pandemien og dens økonomiske virkninger?

Giv din gave her:
MobilePay: 80 574
Giro: 921-6464
eller Netbank: 2256 Konto 6445 550 599